Coaching /

Jobcoaching

Jobcoaching, oftewel supported employment, is een effectieve werkwijze om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar werk.

Oorspronkelijk was jobcoaching bedoeld om mensen met een verstandelijke beperking te ondersteunen naar- en in een reguliere functie. De jobcoaches van Joy2Work begeleiden daarnaast ook steeds vaker cliënten met niet-aangeboren hersenletsel, cliënten die kampenmet stress en burn-out, cliënten met autisme en zij die de draad weer oppakken na een langdurend ziekteproces.
Onze cliënten hebben psychische, sociale of fysieke beperkingen, waardoor zij niet op reguliere wijze de arbeidsmarkt instromen. Ook jongeren behoren tot onze doelgroep. Soms hebben zij een strafblad of zijn het vroege schoolverlaters. Deze lijst is zeker niet compleet, maar geeft een beeld van de veelzijdigheid van de situaties die onze jobcoaches in de praktijk tegenkomen.

Elke mens en elk verhaal is anders.

 

 

Onze jobcoaches zijn ten alle tijde empathisch en flexibel in hun aanpak en zij stellen de cliënt altijd centraal. Zij coachen de cliënt in het werk en ze coachen de werkgever en de directe collega’s in het scheppen van passende voorwaarden op de werkvloer.
Verzorgt u het contact voor uw clienten als participatie coach? Dan kunt u ook direct contact opnemen via ons telefoonnummer +31458200620.
 

Neem contact op met ons