& dat doen wij allemaal

Samen met ons team

Foto van Lex
Lex Jongen
CEO
Lex zegt:
Ik word er enorm vrolijk van om te zien hoe iedereen die bij ons binnen komt opbloeit. Verder bouwend met onze Joy2Work familie naar een nog mooiere toekomst voor ons allemaal. Wie weet zelfs internationaal?
Foto van Joyce
Joyce Glezer
Founder
Joyce zegt:
Ik ben de eigenaar en de bedenker van het hele “Joy-concept". Mijn werkdagen bestaan uit het puzzelen en verbinden van ideeën, mensen en oplossingen. Mijn Joy in Life zijn mijn dochter en Joy2Work.
Foto van Marina
Marina van Rossum
CFO
Marina zegt:
Ik maak graag mensen blij, tover het liefst bij iedereen een glimlach op het gezicht en help graag om oplossingen te vinden en te omarmen.
Foto van Sylvia
Sylvia Habets
Joycoach/ Managementassistente
Sylvia zegt:
Ik vind het echt mooi dat we geen collega’s maar familie zijn. Mijn dochter is mijn grootste Joy. Ook ben ik op latere leeftijd begonnen met drummen nadat ik mijn vecht en danssporten niet meer kon/mocht beoefenen.
Foto van Danny
Danny Bartels
Joycoach
Foto van Hannie
Hannie Damen
Joycoach
Foto van Lars
Lars van Weert
Joycoach
Lars zegt:
Mijn Joy@Work is dat ik mensen kan helpen. Dat geeft me een goed en voldaan gevoel. Ik vind het heerlijk om oplossingsgericht te denken en werken.
Foto van Ilona
Ilona Görtletz
Joycoach
Ilona zegt:
Mijn Joy@Work is het feit dat ik nu deel uitmaak van een team en een nieuwe familie. Ik vind het heerlijk om voor het eerst dat gevoel te ervaren en mezelf nuttig te kunnen maken buitenshuis. Ik heb nu echt een plek om naartoe te gaan en me goed te voelen.
Foto van Freek
Freek Ars
Teamleider Jeugd
Freek zegt:
De ruimte die ik krijg om te creëren. Met mijn (door Joyce perfect gekozen/gepuzzelde collega’s) werk ik hard en met veel plezier aan een droom die hopelijk voor veel Joy2Work- betrokkenen een live-changing event gaat zijn.
Foto van Raoul
Raoul Deckers
Teamleider Jeugd
Raoul zegt:
Verbinden, verbazen, betrekken, samenbrengen, organiseren en presenteren zijn vaardigheden waar ik graag gebruik van maak. Denken en doen buiten de bestaande kaders/systemen, in mogelijkheden en kansen. Samen staan we sterker en kunnen we tot ongekende hoogtes stijgen binnen het nieuwe werken in onze maatschappij en het onderwijs.
Foto van Daan
Daan Kussen
Blog schrijver
Daan zegt:
Schrijven is mijn Joy in het leven! Verder kan ik enorm genieten van goede muziek, een mooie film of serie of een goed boek. In combinatie met een lekker glas whisky of bier. Maar het mooiste vind ik om gewoon met wat vrienden over alles en nog wat te praten en dan de tijd te vergeten.
Foto van Milo
Milo Korda
Systeembeheerder
Milo zegt:
Ik ben de front-end Administrator en eerste lijn hulpdienst; ik zorg ervoor dat iedereen goed kan werken met de ICT-apparatuur die zij bezitten en dat nieuwe ICT-infrastructuur makkelijk kan worden geïnstalleerd. Mijn Joys in Life zijn - wanneer ik niet op het werk bezig ben - schijven en gamen.
Foto van Mark
Mark de Bruin
Game designer
Mark zegt:
Ik voel me hier op mijn plek door mijn collega’s, omdat we elkaar accepteren voor wie we zijn. Verder krijg ik de kans mijn droom als game designer te verwezenlijken.
Foto van Jesse
Jesse Bosch
Scrum master/ Project manager
Jesse zegt:
Als Scrum Master ben ik verantwoordelijk voor het toepassen van de Scrum, de “kader gerichte werkwijze”, binnen het Gameteam en het Websiteteam. Samen met deze teams zorg ik dat we via de Scrum werkwijze op flexibele manier, creatieve en complexe stukken software kunnen creëren.
Foto van Bjorn
Bjorn Gillissen
Joycoach
Foto van Eliaz
Eliaz Hainel
Joycoach
Eliaz zegt:
Mijn joy, vind ik in de digitale wereld, waar ik mijn tijd steek in het creatieve proces van het ontwikkelen van de social media.
Foto van Stefania
Stefania Dino
Joycoach
Foto van Hilde
Hilde Ramakers
Joycoach
Foto van Sabrina
Sabrina Burnet
Mode-designer
Sabrina zegt:
Samen met mijn collega’s zijn wij bezig een modelijn op te starten. Mijn joy in het leven is natuurlijk mijn gezin, maar ook samen met vrienden uit eten. Daarnaast houd ik ook enorm van ondernemen en van alles wat vintage is.